POČETNA O NAMA MANIFESTACIJE MULTIMEDIJA VESTI KONTAKT
   
   
Kulturno - turisticki centar još jednom nagradjen u Kruševcu

17.12.2012. Kulturno-turistički centar “Dositej Obradović” iz Batočine još jednom je osvojio nagradu na “Turističkim publikacijama Srbije” koje su se održale 13. i 14. decembra u Kruševcu.
Batočinci su u konkurenciji 45 turističkih organizacija osvojili treću nagradu u kategoriji “audio-video publikacija” za film “Dani otvorenih dvorišta Batočina 2011”.
Nagrade su uz prigodan kulturno-umetnički program u kojem su učestvovali učenici Muzičke škole “Stevan Hristić”, dodeljene u kruševačkom pozorištu, a goste su tom prilikom pozdravili v.d. direktora Turističke organizacije Kruševac Marina Janković i gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić.Prilikom preuzimanja nagrade, Jasmina Mladenović, direktorka KTC “Dositej Obradović”, istakla je da je vrlo ponosna što jedna mala opština, kakva je Batočina, uopšte ima priliku da učestvuje na ovoj prestižnoj manifestaciji, pa iz tog razloga, naglasila je, i treća nagrada ima istu vrednost kao prva.
- Priznanje koje smo u Kruševcu osvojili samo je dokaz da ono što, kao pioniri turizma, činimo u Batočini dobija potvrdu i na turističkim izložbama i takmičenjima i meni je posebno drago da je neko to umeo da prepozna. Moram, takođe, da naglasim da na regionalnoj manifestaciji “Dani otvorenih dvorišta” koja se održava svakog juna, redovno osvajamo nagrade, dodala je direktorka.
Inače, “Izložba turističkih publikacija Srbije” ove godine je po osmi put organizovana u Lazarevom gradu.