POČETNA O NAMA MANIFESTACIJE MULTIMEDIJA VESTI KONTAKT
   
   
Vikend u znaku modernog plesa

18.04.2015. Regionalni turnir u plesu, podržan od srpske plesne asocijacije, održan je ovog vikenda u Batočini u organizaciji Plesnog kluba „DC TEAM“ i KTC „Dositej Obradović“. Umeće u  modernom plesu pokazalo je oko 150 mališana iz Kragujevca, Jagodine, Despotovca, Paraćina i Batočine. Oni su se predstavili kroz hip-hop ritam i fanki muziku,  pobravši velike aplauze i simpatije publike. Žiri, u čijem sastavu su bili uspešni koreografi i plesači, imali su zaista težak zadatak. Trebalo je izabrati najbolje u veoma jakoj konkurenciji.
U kategoriji „solo-deca“ prvo mesto osvojila je Tijana Matić iz Batočine, u kategoriji „solo juniori“ pobedila je Tijana Mišić iz Batočine, Među dečacima titulu najboljeg je poneo dečak iz Kragujevca. U ekipnom takmičenju pobedila je grupa dece iz Batočine, a među juniorima za najbolje je proglašena grupa iz Kragujevca. U igri  „breakdance“  najbolje akrobacije izvela je grupa iz Despotovca, a za najbolji duo proglašen je par iz Paraćina.
Svi učesnici su dobili zaslužene zahvalnice i diplome, a najbolji medalje i poklone koje su obezbedili Ćevabdžinica „Pink Panter“, Kozmetika „Avon“ i Foto studio „ Best Foto“.
„Doneli smo malo đuskanja i u Batočinu i iskreno se nadam da će to zaživeti  ovde“ – rekao je Željko Ilić, koreograf „ DC TEAM“ , vidno zadovoljan uspešnom manifestacijom. Sudeći po komentarima i utiscima prisutnih, moderan ples će i te kako zaživeti u Batočini, a Plesni klub dobiti još mnogo novih članova.