POČETNA O NAMA MANIFESTACIJE MULTIMEDIJA VESTI KONTAKT
   
   
Stiglo novo ozvučenje

09.12.2015. U Kulturno-turističkom centru „Dositej Obradović“ u Batočini privode kraju još jednu, veoma uspešnu poslovnu godinu. Prethodnih jedanaest meseci organizovani su brojni događaji; sabori, sajmovi, festivali, književne večeri, pozorišne predstave i bioskopske projekcije. Ustanova je u organizacionom smislu puno napredovala i nastavlja da se razvija, a veliki korak, kao šlag na tortu pred novogodišnje praznike, napravljen je u tehničkom pogledu.
Naime, za potrebe Centra nabavljena je nova oprema za ozvučenje koja će moći da odgovori daleko zahtevnijim zvučnim izazovima, nego što je to do sada bio slučaj. Nova mikseta, novo pojačalo, mikrofoni i stalci događajima koji se ovde organizuju daće jednu novu dimenziju.
- Nabavka ozvučenja za našu ustanovu je veoma važna s obzirom da smo do sada koristili opremu staru više od deset godina, dobijenu kao donaciju od VOCA-e. Potrudićemo se da naredne godine nabavimo muzičke kutije, ali i da odradimo scensku rasvetu čime ćemo postati jedan od najmodernijih centara u okolini, rekla je u izjavi za naš sajt Jasmina Mladenović, direktor KTC „Dositej Obradović“.
Posetioci ove ustanove kulture u mogućnosti nove opreme moći će da se uvere već 23. decembra kada se u Galeriji Centra organizuje regionalna manifestacija „Zlatne ruke šumadije“.