POČETNA O NAMA MANIFESTACIJE MULTIMEDIJA VESTI KONTAKT
   
   
Batočinci videli "Atomski zdesna"

06.05.2014. Batočinska filmska publika naviknuta na najnovija domaća i strana ostvarenja iz sveta kinematografije, sinoć je imala priliku da uživa u još jednom filmskom hitu.
Kao i do sada, u saradnji sa putujućim bioskopom iz Beograda, na repertoaru je bio domaći film “Atomski zdesna”, reditelja i scenariste Srđana Dragojevića.
Novi film autora “Lepa sela, lepo gore” prati grupu prodavaca "tajm šering" apartmana ljudima iz bivše Jugoslavije. Najuspešniji agent Mladen (Srđan Todorović) u tajnoj je vezi sa Sonjom (Tanja Ribič) koja je udata za glavnog menadžera Metoda (Brane Sturbej).
Saznavši za ženinu prevaru, on Mladenu dodeljuje najtežeg klijenta Omera (Branko Đurić), ratnog veterana iz Bosne i njegovu suprugu Maju (Nataša Janjić). Situacija se dodatno komplikuje kada u posetu dođe glavni menadžer iz "centrale", Ditrih Fajzer (Uroš Đurić) koji je nezadovoljan rezultatima prodaje. Saznavši da će ostati bez posla, tim prodavaca se baca na svoje "žrtve" sa žarom očajnika.
"Atomski zdesna" je najavljen kao tragikomedija koja govori o razornim posledicama "domaćeg" divljeg kapitalizma na živote običnih ljudi.