POČETNA O NAMA MANIFESTACIJE MULTIMEDIJA VESTI KONTAKT
 

Kulturno - turistički
centar
"Dositej Obradović"
Batočina

tel. 034 6841 539

   
"Jesenje igrarije" u Kulturno - turističkom centru

07.12.2010. Jesen je, svakako, jedno od najlepših godišnjih doba, a septembar je mesec u kome priroda počinje da se menja, dok drveće i lišće poprimaju novu, čarobnu boju. Lepotu jesenjih boja i šarenila zabeležili su i auditorijumu predstavili mališani dečjeg vrtića “Poletarac”, čiji su vaspitači u galeriji KTC “Dositej Obradović” organizovali izložbu “Jesenje igrarije”.
Postavku ove izložbe, koja je otvorena do kraja nedelje, čine radovi nastali tokom jeseni na brojnim likovnim radionicama u kojima su učestvovala deca iz svih uzrasnih grupa iz Batočine i okolnih mesta.
- Predškolskim planom i programom predviđene su radionice u kojima roditelji i deca uz pomoć mašte na zadatu temu prave interesantne predmete. Kako je odziv roditelja, na naše oduševljenje, bio odličan, došli smo na ideju da organizujemo jednu ovakvu izložbu, rekla je za naš sajt vaspitačica Senka Janićijević.
Na otvaranju izložbe, u četvrtak 2. decembra, upriličen je i prigodan program u kome su mališani, kroz igre, pesme i recitacije, demonstrirali znanja stečena u vrtiću.