POČETNA O NAMA MANIFESTACIJE MULTIMEDIJA VESTI KONTAKT
 

Kulturno - turistički
centar
"Dositej Obradović"
Batočina

tel. 034 6841 539

   
Novogodišnji prijem organizovan u KTC

31.12.2012. Predsednik opštine Batočina Radiša Milošević, zamenik predsednika Željko Milanović i predsednik Skupštine opštine Batočina Branko Đokić priredili su tradicionalan novogodišnji prijem. Za razliku od ranijih godina kada je ovakva svečanost organizovana u svečanoj sali Opštinske uprave u Batočini, ovogodišnji prijem, kome su prisustvovali ljudi iz batočinskog javnog života, upriličen je u holu Kulturno-turističkog centra „Dositej Obradović“.
Predsednik opštine je, otvarajući svečanost, prisutnima poželeo srećnu novu godinu i božićne praznike uz iskrene želje da će 2012. godina biti bolja od prethodne, godina ubrzanog napretka i blagostanja. Istakavši da smo na kraju ove kalendarske godine, generalno, svi zadovoljni jer smo u okvirima našeg skromnog budžeta uspeli da realizujemo sve one projekte koji se odnose na lakši i kvalitetniji život naših građana, predsednik Milošević je za narednu godinu najavio i otvaranje novih radnih mesta, pre svega u novoj industrijskoj zoni „Brzan“, ali i u Prnjavoru, gde je najavljena izgradnja novog proizvodnog pogona.
Sumirajući urađeno u 2011. godini, treba reći i da je Batočina dobila nov, rekonstruisan gradski trg, a problem vodosnabdevanja će vrlo brzo biti rešen, zaključio je prvi čovek batočinske opštine.