POČETNA O NAMA MANIFESTACIJE MULTIMEDIJA VESTI KONTAKT
 

Kulturno - turistički
centar
"Dositej Obradović"
Batočina

tel. 034 6841 539

   
Odigrana predstava "Samo za tvoje uši" u sali Kulturnog centra

26.12.2011. Pozorišna publika u Batočini dobila je divan prednovogodišnji poklon u vidu dugo očekivane i najavljivane predstave „Samo za tvoje uši“.
Reč je o urnebesnoj komediji koja je prethodila velikom hitu „Pevaj, brate“ i koja je u teatar vratila istinski humor. Inače, predstavu su odgovorni u distributerskoj kući „Favi“, nakon sve češće tražnje publike, vratili na svoj repertoar, tako da sada beleži nove rekorde gledanosti i nanovo osvaja simpatije publike, ne samo u Srbiji, već i šire u regionu. Ovaj nesvakidašnji događaj do suza je u petak nasmejao prisutne u prepunoj sali Kulturno-turističkog centra „Dositej Obradović“ u Batočini, a publika je salvama aplauza nagrađivala „crnogorsku vezu“ koja je besprekorno funkcionisala, glumce Andriju Miloševića i Sima Trebješanina. Tekst za ovaj komad napisao je Stevan Koprivica, a režirao ga je Milan Karadžić.
Sediš, ležiš, a radiš… Ideal. Novac samo „kaplje“... Ovako su osvajanje života u gradu zamišljala dvojica mladića, a glavni alat za rad trebalo je da im bude telefon.
Predstava „Samo za tvoje uši“ imala je i jednu „premijeru“ u Batočini. Naime, ovo je prvi događaj organizovan u sali KTC-a nakon rekonstrukcije grejanja. Posle punih 17 godina bez grejanja konačno su stvoreni uslovi da se u zimskom periodu u toploj sali publici ponude atraktivni sadržaji.
Iz ove ustanove najavljuju da će ponuda sličnih dešavanja ubuduće biti još bogatija.