Početna / Blog / Pozorišne predstave za decu
9april 2019

Pozorišne predstave za decu

09. april 2019.

Pozorišna predstava “Maša i medved” beogradskog dečijeg pozorište “Mašino pozorište” izvedena je juče za mališane u Batočini, u sali KC „Dositej Obradović“.
Ovo pozorište postoji već više od 10 godina, a njegove predstave igrane su širom bivše Jugoslavije, ali i u inostranstvu. Sa decom se, inače, druži proverena ekipa glumaca, a predstave govore o ljubavi i prijateljstvu, borbi između dobra i zla. Prožete su songovima, igrom i prelepim kostimima. Edukativnog su karaktera, pa deca uz zabavu mogu naučiti još ponešto novo.

01.mart 2019.

Pravi hit među mališanima, Patrolne šape, gostovale su sinoć kod nas, a dečica iz Batočine i okolnih mesta dobrano su popunila salu KC „Dositej Obradović“.
Ovu popularnu pozorišnu predstavu izveli su studenti glume na Akademiji lepih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Božidara Đurovića, a nalazi se na redovnom repertoaru pozorišta „Pinokio“ u Beogradu.
Sa decom su se tokom ove interaktivne predstave družila četiri lika – Čejs, Maršal, Rajder i Brankica brbljivica, a govori o ljubavi i prijateljstvu, večitoj borbi između dobra i zla. Predstava je prožeta songovima, igrom i prelepim kostimima, edukativnog je
karaktera, pa su deca uz zabavu mogla naučiti još ponešto novo.
Sledeće druženje sa našim najmlađim sugrađanima zakazujemo za utorak, 9. april, kada će u kulturnom centru gostovati Maša i medved.

 

BY ktcbatocina 0 Više